top of page

Inrichtingsconcept

De huidige constructie is georganiseerd rond twee centrale liftkokers waardoor nu - door de symmetrische opbouw - ruimere appartementen kunnen worden gecreeërd. Daarnaast is er ook aandacht voor ruime met hout gevloerde terrassen met uitzicht op een groene omgeving. Alle terrassen zijn aangenaam zuid-oost gericht.  De terrassen van de 1ste verdieping alsook de penthouse verdieping worden standaard deels met hout of tegels gevloerd en deels als groendak. De uiteindelijke verhouding tussen gevloerd/groendak kan nog gewijzigd worden op vraag van de eigenaar.

 

Het aantal appartementen is bepaald op 12.

Alle appartementen worden aangeboden met kelderberging en ondergrondse parking.

Bovengronds worden er nog 16 extra parkingplaatsen aangeboden.

De appartementen hebben volgende indeling; inkomhal met vestiaire, gastentoilet, 1 badkamer, 1 berging/wasplaats , leefruimte met keuken, 1 -2 of 3 slaapkamers.De grote ,slim-line schuiframen geven toegang tot het terras .

Alle ramen zijn tot op de vloer voor een optimale lichtinval.

De appartementen worden aan een hoge standaard afgewerkt zoals een KNX domotica-systeem, vloerverwarming, aluminium buitenschrijnwerk, Bringme box in de inkomhal, etc.

Voor elk appartement kan gekozen worden tussen een comfort of premium afwerkingsniveau.

De keuken , badkamer en vloeren zijn te kiezen in een toonzaal van een leverancier aangewezen door de bouwheer. Er wordt een ventilatiesysteem C+ voorzien in elk appartement.

In elk appartement wordt een volwaardige keukeninrichting voorzien dewelke vanzelfsprekend naar eigen wens verder kan uitgebreid worden. De indeling van de keuken kan gewijzigd worden in overleg met onze interieurarchitect.

 

Mede door het domotica-systeem, vloerverwarming, hoogrendement gaswandketel, ventilatie C+ en akoestische ramen zijn de appartementen uiterst energiezuinig en biedt dit een slim en comfortabel wooncomfort.

De binnendeuren zijn overal voorzien met een breedte van 1m, zodoende het appartement zeer rolstoeltoegankelijk is. Mocht u opteren voor een toekomstgerichte indeling, kan de volledige woning hierop voorzien worden, mede door onze eigen interieurarchitecte.

 

Met de Bringme box (digitale brievenbus en automatische concierge) , kun je op een veilige en toekomstgerichte manier, je post en online bestellingen ontvangen en retourneren. Zelfs iets uitlenen of klaarleggen voor vriend of buur is geen probleem.

 

Door de rechtstreekse verkoop en communicatie met de bouwheer bent u verzekerd van een zeer persoonlijke aanpak en zorgeloos traject vanaf de beginfase tot bij de oplevering van uw droomappartement. Het grondplan van zowel de appartementen als de ondergrondse parkeerplaatsen met kelderbergings zijn terug te vinden verder op onze website. In de ondergrondse garage zijn 14 parkeerplaatsen beschikbaar en 12 aparte bergingen.  

Wij bieden de optie om in samenwerking met de interieurarchitect een totaalinrichting aan te bieden. Vanzelfsprekend is dit volledig vrijblijvend.

bottom of page